Tuesday, April 19, 2011

Tamatnya Praktikum I - Semester 5

Ini sekolah praktikum aku yg pertama..ya yang pertama. Dan akan ada lagi 2 sekolah akan menyusul lepas ini jika dapat sekolah yg lain. Apa nk diceritakan bila tamatnya praktikum aku kt sekolah tersebut. SK TAMAN DESA.

Tapi sekarang dah habis pun. 15 April yang lalu.

Suasana kat sekolah ni nyata aman dan damai. Student pulak 1 Malaysia. Ada Malayu, ada India, ada Cina. Tak cukup dgn tu, ada student dari Australia, Jepun, Jordan dan lain-lain negara. Bahasa komunikasi boleh dikatakan English dikalangan student. Tp mmg Bahasa Melayu la yg jd bahasa perantaraan cikgu2 di sekolah ni. Aku pon kne speaking bila nk ckp dgn student2 ni.

masa ni tgh ada program :)

masa ni tgh buat backdrop..gua tlg arahkn je...dyorg ni tolong susun..keh keh keh

tgk sikit..kami kena buat senamrobik tu...huhu ~
Izzat, Akmal, Norhasidaliyana, Syakila, Haryani, Nadzirah, Dalilah, Sarah, Nor Ain and me !!
ni la semua guru praktikum kt SK Taman Desa :)
~ miss that time ~

keringat terakhir kt sekolah : mural solar system :)

~ ekceli ni port luck ~ i buat dadih okey ~

ni murid-murid nakal ni..tp cikgu suka dengan korg..Jason Lo ! smpai skrg cikgu teringat kat awak..~

~ pendiam dan suke senyum ~

2 pasang kembar :)

Selamat tinggal SK TAMAN DESA :)
ada masa berjumpa lagi

salam sayang dari cikgu praktikum,
MAZFAHMI

6 comments:

  1. best btl sekolah nih!!sekolah kebangsaan ada cina???wahh!!

    comel cekgu fami..ahah!

    ReplyDelete
  2. 15julai?

    sangat best jadi cikgu kann. :D

    ReplyDelete
  3. kezen aku ngajaq kt smk tmn desa...yg kt jln hulu klang tu la kn..??

    ReplyDelete
  4. nana : aah..ni sekolah 1 malaysia...xlama lagi jadi internasional school kot...

    yul : eh..ade tulis julai ke? salah la tu...april...

    farizah : aah...smk taman desa sebelah skolah ni je..:)

    ReplyDelete
  5. sekolah ak ngan jalila ni sem depannnn

    ReplyDelete

Copyright © 2014 TRAVEL LIFE BLOG