Monday, April 27, 2009

Tagged dari Dee...=)

Ni haa..ade org xde keje tagged aku..org yg dimaksudkn adalah Dee..(hehe..aku gurau je)
Aku cuba dgn sepenuh ahti aku nk jwb ape yg beliau cbe tny aku ni..
Aku cuba k...hehe..dah alang2 aku mls nk stdy walaupon esok ade exam Gerko..

----------------------------------------------------------
Soalan utk memanaskan badan dulu..**leh x kalo xjawab..ahaha**
----------------------------------------------------------

1. Anda lebih suka karipap sardin atau karipap kentang?
Nmpaknya karipap daging tidak disenaraikan...jadi aku terpaksa memilih karipap kentang la..

2. Anda lebih suka air kelapa atau air tebu?
Dua-dua aku berselera..namun aku pilih air kelapa la..sbb Dee pon suke air kelapa..

3. Apakah pandangan anda mengenai isu jerawat tumbuh selepas makan kacang?
Aku selalu mkn kacang...patut la nk naik jerawat..nasib bek la ni kire ok sket..

4. Anda plg tertarik dgn lelaki/perempuan yg macamne?
Susah nk ckp ni..agaknya yg senang dgn diriku la..

5. Apakah perkara wajib yang anda buat sebelum tidur?
Aku ni x tersusun sbnrnye..tp aku rase..last skali tarik bantal..bismillah je dlm ati..

----------------------------------------------------------
Soalan yg memerlukan anda berfikir dgn mendalam
----------------------------------------------------------

1.Andaikan ada org mghina keluarga anda.Apakah yg akan anda buat?
Aku mmg x puas ati..ade LMG ak nk tembak je..tp xpe la..aku sabar je la..tuhan ade..

2. Adakah anda akan tolong kwn anda yg dlm kesusahan walaupun dia pernah khianati anda?
InsyaAllah aku tolong kot..tp xtaw la aku...xjump lg org khianat ngan aku..

4. Adakah anda akan pilih org yg anda cintai atau org yg anda sayangi sbgai pasangan hidup anda
Ini lg susah nk jwb..apa2 pon semua jodoh ditentukan Ilahi..tunggu tarikh keramat menikah je..

5. Apakah yg buat anda bersemangat utk hidup smpai skrg?
Sbb lagu jika kau fikirkan boleh...hehe..xde la..sememangnya aku bersemangat kot..

6. Andaikan masa dapat diputar balik,apakah yg ingin anda betulkan?
Nk betulkan result BM time PMR la..klu x dah dpt 8A dah..ni x dpt B subjek BM tu..tp xpe la..syukur dgn apa yg ada..

7. Adakah anda akan give up jika perkara yg anda lakukan asyik gagal?
Ish xde la..hehe..

8. Andaikan anda menghidap penyakit berjangkit,adakah anda masih akan berkawan dgn dia?
X phm la soalan ni...sape reka soalan ni??Cikgu nk marah la ni...

9. Sesetengah org mengatakan budak-budak amatlah menyusahkan.Apa pandangan anda?
X susah la..dah tugas ak nt nk mendidik knk2, camne pon kne kuatkn semangat...ehehe

p/s = mangsa seterusnya adalah :
- para pengendali blog2 group 1989..(korg sume mest..wajib..nseb bek Dee tagged aku..klu x nk soh wat skali ag)
- para pengendali blog2 mktb aku..(bilal ko kne jwb, x kire)
- para rakan2 ku..(abg fikri jwb dok sengih je byk)
- para follower blog aku..
- para2 sakura..
- last but not least, org yg tgh baca blog aku ni..

=)

12 comments:

  1. ermm..nsb bek xde nme aku...

    ReplyDelete
  2. haha, cpat giler ko balas masz...
    huhu..
    iceq, ko wajib jawab.. mne bleh...

    ReplyDelete
  3. Daun jampi tu nak rasa ke? hehehe.......

    ReplyDelete
  4. err..aku xyah jawab kan..ekeke^_^

    ReplyDelete
  5. haha gurlzz...
    ko kne tagged ngan aku tak jawap lagi...
    huhu...

    ReplyDelete
  6. sume wajib je..
    cpt!!!!!
    ak jerkah gak jap ag ni...

    ReplyDelete
  7. huhu, ko suru iceq jawap...
    die utang ngan aku 3 tagged.. hehe...

    ReplyDelete
  8. utang??..mne buku 555,meh aku tgk ad ker aku utang..XD

    ReplyDelete
  9. lerr...
    zman skang mne gne buku 555...
    ade dlm PDA aku kat kdai tuu... ehe..

    ReplyDelete
  10. pda2 jgn sebut ea..
    tunggu ak bli dlu..
    pas2 nk bising bwu leh..
    hehe
    =p

    ReplyDelete
  11. ala, gne apple 3G arr.. huhu...

    ReplyDelete

Copyright © 2014 TRAVEL LIFE BLOG