Tuesday, April 28, 2009

Tagged dari Dee Lagi...=)

Dee tagged aku lgi..so aku jwb le..hehe..
Agak2 sesuai la kot ea..hehe..

Persoalannya ialah :
1)anda perlu printscreen wallpaper anda yang tengah gune skang..
2)bgtau nape anda suke wallpaper anda ituhh...

3)tag 10 people
..


Aku jawab ea...
Setelah ak letak background desktop ak ni, ak nk komen tntg pic ni...
Sbnrnye, ni la background aku guna skunk..
Ak gne pic ni pon sbb ak ni slalu tukar background..
So xde pix yg btol2 ak suka..
Hehe...boleh terima x alasan aku ni??huhu


p/s = mangsa seterusnya adalah :
- para pengendali blog2 group 1989..
- para pengendali blog2 mktb aku..
- para rakan2 ku..
- para follower blog aku..
- last but not least, org yg tgh baca blog aku ni..(ni pon dah lebih 10 pe)

=)

19 comments:

  1. ala...salah pilih font...terlalu kecik lak..
    hihi..
    apape pon korg ley bace kn...

    ReplyDelete
  2. perh, kne pkai mikroskop arr bace ko nye blog nie... huhu...
    argh, alasan takleh pakai.. hehe..
    masti ko bru tukar background... ari tuu aku tgk gmbar sape ntah wat wallpaper ko.. huhu....

    ReplyDelete
  3. ek??
    gmbar sape?
    eh..jap2...bile yg ko tgk?

    ReplyDelete
  4. huhu aku xreti nk letak pic...

    tolong akuuuuu..

    huhu..

    ^_^

    ReplyDelete
  5. hehe...
    kantoi sudee masz...
    ngaku jee laa...

    ReplyDelete
  6. mne ade..
    xpenah aku ltk pix pompuan...

    ReplyDelete
  7. haa, aku tak cakap kot pix pompuan...
    ko yg ngaku... hehe...
    kantoi lagi daa...

    ReplyDelete
  8. owhh..masz curang ngn aku skg ekk...=P

    ReplyDelete
  9. hahaha... aku nak lari dlu...

    ReplyDelete
  10. huhu...
    iceq... caye laa....

    ReplyDelete
  11. kecik gila tulisan. sakit mata aku nak baca.
    hurmmmmmmmmmmmm!!!!1
    first time baca blog ko,
    nice la...

    ReplyDelete
  12. nk kena menjawab tag masz ker ( flwwr)
    huhuhu

    ReplyDelete
  13. Suka mengakrabi alam...........

    ReplyDelete
  14. Syah!
    ak kena amek spek nk usha belog ang ni..
    hehehe

    ReplyDelete
  15. haha.. pkai spek pon tak nmpk...
    kne gne teleskop dpn skrin...

    ReplyDelete
  16. hasfyeirah -
    ape yg kamu x phm nie??
    gtaw lek lok..

    ariz azali -
    oh..thnx ye..
    huhu..
    ko pon sme gak..

    keRAna AKu SAP -
    yesza...
    mesti la...
    dah nme follower..

    D'Rimba -
    ape kne mngena lak ni..

    kuikui -
    eh...
    along ank cg rubi ka ni?

    Dee -
    haha...
    mcm btol je ckp ko de..

    ReplyDelete
  17. jgn2...
    dont try diz at home...
    klu nak gne kat apartment aku baru leh..
    tgk bola free kat stadium.. hehe...

    ReplyDelete

Copyright © 2014 TRAVEL LIFE BLOG