Thursday, May 26, 2011

Tamat Semester 5


Alhamdulillah ~ berakhirnya paper BM tadi maka, berkahirlah sudah pengajian saya semester 5 di IPG Kampus Pendidikan Teknik. :)
Jadi, boleh pulang dengan senyuman yang lebar la~ hihihi
Oh ya, xboleh balik lg sebab terlibat dengan Malaysian International Ekiden Run 2011
Saya ni sebagai volunteer je..hihi..tak terlibat dengan larian pun..

ni ha jadual exam aku yang lepas :)


Alhamdulillah semua boleh jawab dengan jayanya...walaupun ada jgk yg xleh jawab tu biasalah kn..hihi...overall ok la...huhu ~

Kepada yang pulang ke kampung, hati-hati la ye :)

3 comments:

  1. yeay! dh habis sem 5! balik balik la ;p

    ReplyDelete
  2. yay ! dah habis...balik lah !!!!

    ReplyDelete
  3. dah sem 5 rupanya... dah tak lama la nak jadi cikgu

    ReplyDelete

Copyright © 2014 TRAVEL LIFE BLOG