Monday, December 13, 2010

Bad Luck - Excident

Dalam pukul 12.00 tadi, BANG ! excident ngan budak keje KFC kt simpang 4 depan HUKM..
Ape tidaknye, budak tu langgar lampu merah...ape lagi...seperti telur dilempar ke tar...mau tak hancur moto budak tu...

Ekceli masa tu baru je lepas beli tiket MALAYSIA vs VIETNAM rabu ni...mse tu tgh otw nk g maktab hantar Syukur punya esaiment...sekali belum sampai maktab dah kena mcm tu...hallamak..

Bila dah eksident tu terus je bangun pegi kt budak yg langgar lampu tu...igt nk marah..tp tgk budak tu dah menggeletar atas jalan tu...jadi kesian plak...lg pon aku ni xde la teruk sgt lukanya...sikit2 je...nak2 pulak, budak tu xde lesen...si pembonceng dia pon ckp dia yg langgar lampu...dah sebab dyorg mengaku salah, so setel cara dyorg bayar ganti rugi moto aku ngan medical treatment je la..

Lps je eksident aku g mktb antar esaiment syukur tu..then, trus g klinik g cuci luka..doctor buat appoinment suh dtg esok ptg pkul 3.00..agaknya cuci luka lagi kot...and now, aku tgh tunggu brader bdk tu call aku antar moto g bengkel..tak terdaya aku nk baiki sendiri...sbb budak tu yg salah..

*aku rasa budak tu terhantuk kepala dia kt tar agaknya sebab waktu bincang2 ngan dia, dia asyik tanya benda sama...soalan2 ni dia asik ulang je...seriously...
1.moto abg ok?
2.abg dah ambik nombor sy kn?
3.mane kunci moto?
4.mane hp sy?

gambar xde, sbb hp aku xde camera..klu x boleh amek gambar...huu ~

p/s : jgn bwk moto laju2...kalau kita dah hijau pon jgn pk yg org len tak langgar lampu...lg 1, don't trust traffic light...haha

6 comments:

  1. ala...ko eksiden ke ?
    kesian ko..
    ko ok tak ?

    haha aku consider ok la kan sebab ko boleh tulis enrty ni , haha

    get well soon :)

    ReplyDelete
  2. yup eksiden...
    xde la teruk sgt..
    ok2 saje ni...

    moto aku je yg teruk..
    byk jgk yg kne buat len..
    huhu..

    nyway, thanx !

    ReplyDelete
  3. lg 1, don't trust traffic light...haha <--i lyke..

    ko ecident ngn laki ke pompuan?? lalala~~

    ReplyDelete
  4. seb baek bley sttle secara baek...

    ReplyDelete
  5. Budak tu tanya soalan banyak-banyak tu sebab trauma. Masa aku eksiden dulu pun macam tu. Member aku cakap aku tanya soalan yang sama banyak kali. Seingat aku, setiap soalan yang dia cakap aku tanya banyak kali tu aku tak pernah ingat aku tanya dia pun. Hahahaha.

    ReplyDelete

Copyright © 2014 TRAVEL LIFE BLOG